29 °C

Όλες οι Ειδήσεις

Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Άνοιξε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, η πλατφόρμα ntantades.gov.gr και το «Μητρώο Επιμελητών», όπου θα εγγραφούν όσες και όσοι επιθυμούν να πιστοποιηθούν και να απασχοληθούν ως επιμελήτριες και επιμελητές στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς».

Το πρόγραμμα αφορά στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών (2 ετών και 6 μηνών) και προβλέπει την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων γονέων, των μονογονέων, των αναδόχων και ιδιαίτερα των μητέρων για τη χρήση πιστοποιημένων υπηρεσιών φροντίδας των παιδιών τους. Σε πρώτη φάση θα εφαρμοστεί πιλοτικά σε 32 δήμους της χώρας, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Δήμος μας, και στη συνέχεια θα υλοποιηθεί σε όλη την επικράτεια.

Για την αναλυτική ενημέρωση των υποψηφίων επιμελητών/τριων σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής καθώς και τις οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο Επιμελητών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 2103258080 και 2103258090 ή να επικοινωνούν μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

2ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Λίμνης, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Δελτίο τύπου Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ "

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ " και του Δημάρχου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα, με σκοπό τη δρομολόγηση λεπτομερειών για την πραγματοποίηση του 2ου Λαϊκού αγώνα δρόμου Λίμνης, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.Στα πλαίσια του 2ου Λαϊκού αγώνα δρόμου που διοργανώνει " Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Λίμνης, συζητήθηκαν να πραγματοποιηθούν κι άλλες εκδηλώσεις κατά το διήμερο 28-29 Μαΐου με τη συμμετοχή των Συλλόγων της περιοχής και των Σχολείων, με σκοπό πάντα την ενίσχυση της δοκιμαζόμενης εν γένει περιοχής της Β. Εύβοιας . Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση

Πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους για ΕΓΓΡΑΦΗ τους - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ του μητρώου διάθεσης μηχανημάτων - οχημάτων, υλικού και προσωπικού για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (πολιτική προστασία), χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, πυρκαγιές, καταπτώσεις, σεισμοί, κλπ, στις περιοχές ευθύνης του Δήμου.

Πλατφόρμα Δημόσιας Διαβούλευσης - "Πρόγραμμα ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Η Διαβούλευση θα είναι διαθέσιμη από Τρίτη 14/12/2021 και ώρα 11:00 π.μ.
Η Πλατφόρμα Δημόσιας Διαβούλευσης είναι ο χώρος στον οποίο προσκαλούνται όλοι....

Πλατφόρμα Δημόσιας Διαβούλευσης - "Πρόγραμμα ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας

Εκδικάστηκε σήμερα η αγωγή των παρατασιούχων εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας

Εκδικάστηκε σήμερα η αγωγή των παρατασιούχων εργαζομένων στον τομέα τηs καθαριότητας του Δήμου μας που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους.Ο Δήμαρχος εκτελώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στάθηκε στο πλευρό τους υποστηρίζοντας το δίκαιο αίτημά τους.

Εκδικάστηκε σήμερα η αγωγή των παρατασιούχων εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας

Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής . Ένας χρόνος με πολύ δουλειά, συνέπεια και σοβαρότητα. Από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων μας, δείξαμε το δρόμο της ομαλότητας και της συναίνεσης. Με όραμα την ανάπτυξη του τόπου μας, αλλάξαμε σελίδα και όπως είναι ορατό σε όλους, 

Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

Δήμος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Image
Image
Image
Image